HTML

Állólámpás Mercedes

Teljesen irracionális fordulattal vásároltam egy harmincnyolc éves autót. Majd egy huszonhét évest. Megmagyarázom.

Friss topikok

  • Carrot2013: Még mindig úton Hamburgba? (2018.10.11. 08:36) Der letzte echte Mercedes
  • Carrot2013: Van az a mondás, hogy öreg autót fél tank alá nem engedünk mert az üzemanyag pumpa úgy tovább bírj... (2017.08.28. 13:16) Hibátlan év vége
  • hárompontnulla: Köszönöm! BÚÉK neked is! (2017.01.06. 00:07) Szilveszteri autózás
  • J. Mutzenbacher: @hárompontnulla: Zsír :) (2016.11.19. 10:21) Mein /8 ist wieder funkzioniert
  • Daniel01: Szerintem benne van,hát eljött vele mercis talira,látásból biztos megismerném:) Autómata váltó fel... (2015.12.11. 14:02) Lang

Linkblog

Lánckerekek, huzatok

2011.03.17. 15:55 hárompontnulla

Ma majdnem eljutottam Kareszhoz Viszre. Sajnos csak majdnem, egyrészt mert megbetegedtem, másrészt, mivel az adagolót meghajtó lánckereket még mindig nem sikerült megszereznem, pedig most már kettő is képben van. Az egyik már hetek óta elérhető, bár nem jutott még el az sem hozzá, a másikról éppen ma kaptam értesítést, hogy mehetek érte.

Ha jó az idő, szombaton pedálos Moszkvicsot is lakatolunk, akkor megkapom az egyiket, a maiért meg holnap délelőtt ugrom el. Utána fotókat készítek minden nálam lévő lánckerékről, hogy a szerelésről szóló posztban képeken is be tudjam mutatni a szereplőket. Remélem, most már végre tényleg eljutok oda.

Kárpitoshoz is megyünk. Na nem azonnal, de úgy tűnik, pár héten belül a két első ülést és a hátsó padot és támlát vihetem a kárpitoshoz. Mercis kollégám autóját már lakatolják, talán el is készült már, majd megírja kommentben, ha van kedve.

Ami a kettőnk ügyét illeti, mármint a kárpitanyag elcserélése értékegyeztetéssel némi kárpitosmunkáért cserébe, azzal kapcsolatban abban maradtunk, hogy a kárpitosnál fogunk ezzel kapcsolatban tovább lépni: nyilván, a mesternek látnia kell, pontosan mi a feladat, nekünk is, hogy melyik huzat milyen állapotban van, az anyag árát már tudjuk, tehát a munkadíj még a kérdés. Meg kérdés persze mindkettőnknek, hogy az üléseket fel kell-e újítani, van-e törött keret, pótlandó egyéb anyag.

Szóval alakulnak azért a dolgok, ha lassan is.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harompontnulla.blog.hu/api/trackback/id/tr822670644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dandarezsolesz 2011.03.27. 13:45:43

Huzatok: Szia! Sajnos a lakatolás még nincs kész, mert találtunk egy-két "csodát" a szétszerelés után... Elvileg jövő héten lesz kész. Utána fényező. Viszont, hogy ne maradjak öreg merci nélkül addig sem, szereztem egy 23-as kópét. Ez nem lesz OT-s mert rendszámos, de azért ezzel is lesz meló. Mivel kell majd ezzel is küszködnöm? Persze, hogy a belső kárpittal :) Valami okos előző tulaj áthúzatta egy abszolút nem gyárira.
süti beállítások módosítása