HTML

Állólámpás Mercedes

Teljesen irracionális fordulattal vásároltam egy harmincnyolc éves autót. Majd egy huszonhét évest. Megmagyarázom.

Friss topikok

  • Carrot2013: Még mindig úton Hamburgba? (2018.10.11. 08:36) Der letzte echte Mercedes
  • Carrot2013: Van az a mondás, hogy öreg autót fél tank alá nem engedünk mert az üzemanyag pumpa úgy tovább bírj... (2017.08.28. 13:16) Hibátlan év vége
  • hárompontnulla: Köszönöm! BÚÉK neked is! (2017.01.06. 00:07) Szilveszteri autózás
  • J. Mutzenbacher: @hárompontnulla: Zsír :) (2016.11.19. 10:21) Mein /8 ist wieder funkzioniert
  • Daniel01: Szerintem benne van,hát eljött vele mercis talira,látásból biztos megismerném:) Autómata váltó fel... (2015.12.11. 14:02) Lang

Linkblog

Hibátlan év vége

2016.12.25. 10:54 hárompontnulla

Az ürömi Merci szervízben semmi nem derült ki, azon kívül, hogy jófejek: nem kamuztak be semmilyen problémát.  Nem sikerült reprodukálniuk a hibát; állításuk szerint a tank üres volt, és miután feltöltötték, valahányszor elindították, és járatták a motort, az vígan végezte dolgát.  Ha nem az utcán szívták le a tankot, akkor az üzemanyagszint jelző nem mutatott jó értéket amikor megállt alattam, mert nem üreset mutatott. Ez lehet akár attól is, hogy András kitakaritotta a tankot, de lehet csak úgy magától is. Nem tudom. A lényeg, hogy ennyi eszem nekem is lehetett volna, ennyi év után, hogy beleöntök pár liter üzemanyagot, hátha. Annyi a mentségem, hogy a korábbi üzemanyag ellátási probléma miatt teljesen arra volt ráállva az agyam, hogy megint az van, nem jutott eszembe megkérdőjelezni, hogy van-e elegendő üzemanyagom. Mondjuk a kézi pumpálás közben az előszűrőben volt, így még egy okom volt rá, hogy ne fogjak gyanút. 

Persze is lehet, hogy mégis leszívta valaki a tank tartalmát, mire felvittük trélerrel, és csak véletlenül nem produkálta a szervizben a hibát. Ha mégis újra megáll alattam, tudni fogom. Most mindenesetre hibátlanul jár, jön-megy, teszi amit kell, ahogy kell. Így a csillag hiányát leszámítva tulajdonképpen hibátlanul zárjuk az évet.

Jövőre viszont komoly dolgokat kell betervezni, legközelebb talán erről írok majd.

Boldog Karácsonyt!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://harompontnulla.blog.hu/api/trackback/id/tr2512072429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carrot2013 2017.08.28. 13:16:18

Van az a mondás, hogy öreg autót fél tank alá nem engedünk mert az üzemanyag pumpa úgy tovább bírja. Simán lehet, hogy 3-4-5 évvel korábban beadja a kulcsot ha picit is elkezd szorcsogni, mert már csak az alján lötyög egy kis nyál, vagy ne adja az ég de felszippant valami dzsuvát az aljáról. Ezt akkor tanultam amikor benzin elfogyás és kanna-taxizás után nem indult a 25 éves Vento és a szerelő ezzel a mondással vigasztalt.
süti beállítások módosítása