HTML

Állólámpás Mercedes

Teljesen irracionális fordulattal vásároltam egy harmincnyolc éves autót. Majd egy huszonhét évest. Megmagyarázom.

Friss topikok

  • Carrot2013: Még mindig úton Hamburgba? (2018.10.11. 08:36) Der letzte echte Mercedes
  • Carrot2013: Van az a mondás, hogy öreg autót fél tank alá nem engedünk mert az üzemanyag pumpa úgy tovább bírj... (2017.08.28. 13:16) Hibátlan év vége
  • hárompontnulla: Köszönöm! BÚÉK neked is! (2017.01.06. 00:07) Szilveszteri autózás
  • J. Mutzenbacher: @hárompontnulla: Zsír :) (2016.11.19. 10:21) Mein /8 ist wieder funkzioniert
  • Daniel01: Szerintem benne van,hát eljött vele mercis talira,látásból biztos megismerném:) Autómata váltó fel... (2015.12.11. 14:02) Lang

Linkblog

Ha folyik az olaj

2015.08.18. 20:32 hárompontnulla

Olyankor mérgeskedik az ember, főleg, ha nem csak úgy csöpög, hanem rendesen. Az én motoromból mióta megvettem, kisebb-nagyobb mennyiségben folyt az olaj, és nem tudtunk rájönni, honnan, miért. Nagyobb lélegzetvételű feltárásra pedig - sajnos - nem került sor. Illetve, dehogynem. Hihetetlen, de már négy éve, hogy Karesz Viszen kicserélte a lánckerekeket és a vezérműláncot is. Na akkor kellett volna gyanút fognom, amikor is a csere után - három új és egy használt, de jó állapotú lánckerékkel és új lánccal is lógott a lánc. Akkor kellett volna tovább firtatni a dolgot. De a 7-8 fok még épp jó, mondtuk, és a dolog annyiban maradt.

Namost a helyzet az, hogy az olaj meg csak folyt és folyt. Rövid pihenőkön keveset, hosszabb állásokkor többet eresztett, és nem jöttünk rá. Csiszoltuk G.-val a szelepfedelet, cseréltünk résolajcsövet, takarítottuk a blokkot, hogy lássuk, még honnan jön, de csak nem jöttünk rá.

Karesz a lánccsere akalmával az adagolót is beállíttatta emberével, onnan sem nagyon folyhatott. Felmerült, a főtengely is, persze, de csak félve és remegő térdekkel beszéltünk róla, hogy nehogy valósággá váljon. Haha. Pedig ott volt a baj! De erre már csak Szigetszentmiklóson Dinnyés István Mercedes szervízében derült fény.

dm-dinnyes_allas.jpg
dm-dinnyes.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://harompontnulla.blog.hu/api/trackback/id/tr217684118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása